Na fa'atūina aloa'ia le kalapu a Xiong'an

Xiongan New Area ose afi malosi mo le fa'amaopoopoina o le atina'e o Beijing, Tianjin ma Hebei.I luga o le eleele vevela e sili atu i le 1,700 sikuea kilomita i Xiongan New Area, e sili atu i le 100 galuega tetele e aofia ai atinaʻe tetele, fale o le malo, auaunaga lautele ma nofoaga lagolago o loʻo fausia i le saoasaoa atoa.E silia ma le 1,000 fale i le eria o Rongdong na tulaʻi mai le eleele.
Xiong ma Saina
O le faʻavaeina o le Itumalo Fou o Hebei Xiongʻan o se filifiliga taua tele faʻasolopito o Saina, faʻapea foʻi ma le fuafuaga o le meleniuma ma le mea na tupu i le atunuʻu.GS Housing ua auai malosi i le fausiaina o le Xiong'an matagofie, ma fausia se kalapu maualuga mo tagata faatau asiasi, talanoaga pisinisi ma isi.

GS Housing Club i Xiongan ose fale fogafale lua ma lona lotoa tutoatasi.O le pito i fafo o le kalapu o loʻo faʻaogaina ai le fausaga faʻataʻitaʻiga a Huizhou ma lanu lanumoana ma puipui paʻepaʻe.O le lotoā e matagofie ma fa'alelei.O le ulu atu i totonu o le fale tele, o le teuteuga atoa e faʻaaogaina le faiga Saina fou, ma o meaafale mahogany e matagofie ma ea.I le itu tauagavale o se potu lauti ma se nofoaga malolo;i le itu taumatau o se potu fono ma malamalama lelei ma le vaʻai.

GS Housing fale gaosi oloa (8)
GS Housing fale gaosi oloa (2)

O le alu atili i totonu, e mafai ona e vaʻavaʻai i se fale faʻaaliga tele tele, lea e mafai ai e tagata asiasi ona maua se malamalamaga atoatoa o le aganuʻu a le kamupani, uiga o oloa ma mataupu faʻaoga, ma tolu laulau oneone tetele e tuʻuina ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona maua se poto masani faʻapitoa.E le gata i lea, o le fogafale muamua o le fale kalapu o loʻo faʻapipiʻiina foi ma se umukuka ma le tele o faleaiga talimalo.E mafai e tagata kuka faʻapolofesa ona tuʻuina atu i tagata asiasi ni ipu mama ma suamalie.

GS Housing fale gaosi oloa (1)
GS Housing fale gaosi oloa (4)

O le fogafale lona lua o le fale kalapu o loʻo nofo ai ma ofisa.E tele potu tetele ma laiti, faʻapipiʻiina i moega nofofua ma lua, faʻaofuofu, kesi, ma isi. O potu taʻitasi e iai se faletaele tutoatasi, ea malulu.

GS Housing fale fa'ataufale (6)
GS Housing fale gaosi oloa (5)

O le maeʻa o le fale kalapu a Xiongʻan o se faʻatulagaga taua mo le GS Housing e tali atu ai i le valaau a le malo o Saina, mulimulitaʻi i le autu autu o taimi, ma fesoasoani atili i le atinaʻeina o fale faufale i Xiongʻan, lea. e mamao tele lona taua.O le tulimatai atu i le lumanaʻi, matou te tumu i le mautinoa ma le talitonuga maumaututu i lalo o le taʻitaʻiga saʻo a taʻitaʻi vaega, o le a faʻatautaia e le Ofisa o Xiong'an le tai o taimi ma agai i luma.

VZ
GS Housing fale fa'ataufale (7)

Taimi meli: 27-04-22