O galuega fou a Whitaker Studio – Container home i le toafa Kalefonia

E leʻi misia lava e le lalolagi le matagofie faalenatura ma faletalimalo taugata.A tu'ufa'atasia ia mea e lua, o a ituaiga aloiafi o le a la feto'ai?I tausaga talu ai nei, ua lauiloa ai "faletalimalo tele" i le lalolagi atoa, ma o le faanaunauga sili lea o tagata mo le toe foi i le natura.

O galuega fou a Whitaker Studio o loʻo fuga mai i le toafa gaoa o Kalefonia, o lenei fale e aumaia ai le fausaga o pusa i se tulaga fou.O le fale atoa o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le "starburst".O le fa'atulagaina o itu ta'itasi e fa'ateleina ai le va'aiga ma maua ai le malamalama fa'anatura lava.E tusa ai ma vaega eseese ma faʻaoga, o le le faalauaiteleina o le avanoa ua mamanuina lelei.

I nofoaga toafa, o le pito i luga o se papa maa e o faatasi ma se tamai alavai na fufuluina e le vai afa.O le "exoskeleton" o le atigipusa e lagolagoina e koluma faavae sima, ma tafe ai le vai.

O lenei fale 200㎡ e iai le umukuka, potu malolo, potu 'ai ma tolu potumoe.O moli fa'alelei i luga o atigipusa fa'asaga i luga e lolofi ai avanoa uma i le malamalama fa'anatura.E maua fo'i le tele o meaafale i totonu o avanoa.I le pito i tua o le fale, e lua koneteina fela'ua'i e mulimuli i le fanua fa'anatura, ma fausia ai se nofoaga malu i fafo ma se fa'ato'aga laupapa ma se vai vevela.

O fafo ma totonu o le fale o le a valiina i se paʻepaʻe sinasina e atagia ai ave o le la mai le toafa vevela.O se faletaavale lata ane o lo'o fa'apipi'iina i panele o le la e tu'uina atu i le fale le eletise e mana'omia.


Taimi meli: 24-01-22