Le 15th CIHIE faʻaalia i fale faufale

Ina ia faʻalauiloaina ni fofo fale atamai, lanu meamata ma gafataulimaina, faʻaalia le tele o filifiliga fale e pei o fale tuʻufaʻatasia faʻaonapo nei, fale faʻaleleia, fale maualuga, Le 15thO le faaaliga a le CIHIE na tatalaina ma le mamalu i le Eria A o Canton Fair Complex mai ia Aokuso 14thi le 16th, 2023.

I le avea ai o se mea na tupu faaletausaga i le fanua o fale prefabricated, o lenei faaaliga e taulai atu i le "faalua carbon", faatasi ai ma le autu o le "faapotopotoga lanumeamata, lumanai atamai", taulai atu i fale prefabricated lanu meamata, MIC modular fale tuufaatasia, fausia atamai, ma le mamanu tuufaatasia. ma fa'atekonolosi fa'amatalaga fa'akomepiuta o fale fou, vaega sima mua'i ma isi mea o lo'o fa'aalia malosi, tu'uina atu i tagata asiasi e o mai i le fa'aaliga ma se fa'amalama e malamalama ai i fale i le lumana'i, faiga ma maketi.

tolauapiga pusa (6)
tolauapiga pusa (3)
tolauapiga pusa (5)
tolauapiga pusa (2)
tolauapiga pusa (4)
tolauapiga pusa (1)

O le CIHIE o se tasi o koneferenisi pito sili ona telē ma maualuga fa'ata'atia.O loʻo mulimulitaʻia le atinaʻeina o fale fale i le lalolagi i aso nei, faʻapipiʻi vavalalata le fale fale ma le tekonolosi maualuga, ma faʻalauteleina le suiga ma le faʻaleleia o fale faufale ma maua ai se faʻasalalauga lautele mo fale faufale.

Sa auai foi le GS Housing i lenei fa'afiafiaga o se fa'aaliga.I le taimi o le faʻaaliga, e tosina mai e le matou fale faʻatau le tele o tagata faʻatau e faʻafesoʻotaʻi ma feutagai ma i matou e uiga i fale faʻapipiʻi.

O le tele o tagata fa'atau na asiasi atu i le fale gaosi oloa a le GS Foshan ina ua uma ona fa'afesuia'i fa'amatalaga tau pisinisi ma i matou.

I le taimi o le asiasiga, na tuʻuina atu ai e le GS Housing faʻamatalaga faʻamatalaga o oloa ma le gaosiga o gaosiga i tagata faʻatau, e pei o le gaosiga o laina tuʻufaʻatasia ma le eletise eletise eletise ... ma tali faʻapolofesa fesili na laga e tagata faʻatau.

tolauapiga pusa (8)
tolauapiga pusa (7)

O le poto fa'apolofesa fa'apolofesa ma fa'aoga lelei ma fa'aauupegaina nofoaga o a'oa'oga na tu'u ai fo'i se lagona loloto i tagata fa'atau.Ina ua maeʻa le asiasiga, na faia foi e itu e lua ni talanoaga loloto i le galulue faatasi i le lumanaʻi, ma le faʻamoemoe e ausia le manuia-manumalo atinaʻe i galuega faʻatulagaina faʻatasi i le lumanaʻi.

tolauapiga pusa (9)
tolauapiga pusa (10)

Taimi meli: 30-08-23