Alamanuia Fale Fa'apalapala Lalolagi

Maketi Fale Fa'ato'a a le lalolagi e Aapa le $153.7 piliona e oo atu i le 2026. O fale ua uma ona fausia, o fale ia na fausia i le fesoasoani o mea faufale.

O nei mea faufale ua uma ona fai i totonu o le fale, ona ave lea i le nofoaga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai.O fale ua uma ona fausia o se tuufaatasiga o fale masani ma tekinolosi.Ma e le itiiti ifo i le 70% fale ua uma ona fausia ua ta'ua o le fale modular. O lea e faigofie ai ona vavae ese, felauaiga ma le fausiaina o nei fale.A fa'atusatusa i fale fa'aleaganu'u, o fale teuteu e taugofie, sili atu ona gafatia ma sili atu ona lelei.O mea faufale o lo'o fa'aaogaina i le atina'eina o fale na fa'apalapala ua fa'avasegaina o fa'avae sima ma fa'ameamea.

I le lotolotoi o le COVID-19 faʻalavelave, o le maketi o le lalolagi mo Fale Faʻapipiʻi fuafuaina e US $ 106.1 piliona i le tausaga 2020, o loʻo fuafua e oʻo atu i le tele toe teuteu o le US $ 153.7 piliona i le 2026.

O le maketi o Fale Prefabricated i le US e fa'atatau i le US$20.2 Billion i le tausaga 2021. O le atunu'u i le taimi nei e 18.3% sea i le maketi o le lalolagi.Saina, le lalolagi lona lua sili ona tele tamaoaiga, o loʻo fuafua e oʻo atu i le faʻatusatusaina o le maketi o le US $ 38.2 piliona i le tausaga 2026 e faʻataʻapeʻapeina le CAGR o le 7.9% i le taimi o suʻesuʻega.Faatasi ai ma isi maketi mataʻina faʻafanua o Iapani ma Kanata, o loʻo faʻatatau i le tuputupu aʻe i le 4.9% ma le 5.1% i luga o le vaitaimi o suʻesuʻega.I totonu o Europa, o loʻo fuafua Siamani e tupu i le 5.5% CAGR ae o le Malo o Europa (e pei ona faʻamatalaina i le suʻesuʻega) o le a oʻo atu i le US $ 41.4 piliona i le tapunia o le taimi suʻesuʻe.

E le gata i lea, e amata mai i le 2021, o le maketi o tupe teufaafaigaluega na muai faʻapipiʻiina, ma o le vaega tetele na taʻitaʻia ma mulimulitaʻia i totonu o kamupani i totonu o Saina.
O suʻesuʻega faʻapitoa mai le teufaafaigaluegaina ma faʻalapotopotoga tau tupe e talitonu i aso nei, pe a oʻo atu le gaosiga o pisinisi a Saina i itu uma o le sosaiete (e pei o taavale ma le averesi o le sili atu i le 20,000 vaega ma vaega ua uma ona faʻaaogaina, ma e oʻo lava i faleaiga a Saina ma faʻalavelave gaosiga faʻagasologa ma o meaʻai mauoa ua maeʻa ona faʻaaogaina), O le manatu o tekinolosi teuteu - teuteuga faʻapipiʻi ua faʻateleina ona iloa e le laumua, ma o le fale teuteu i le 2021 o loʻo faʻatupulaia vave i le itu o le Alamanuia 4.0.
O lenei teuteuga fou tekinolosi maketi moana moana (mea teuteu faʻapotopotoga), e le gata i lalo o le tele o maketi gafatia mautu faʻamoemoega toe faʻafoʻi mai, ae faʻapea foʻi ma maketi fou, faʻalauiloa vaega maketi na aumaia ai avanoa fou ma le tele o avanoa faʻapitoa.

O le a le tele o le maketi?Tuu le numera e tautala mo i latou lava:

Fale fa'aSaina, fale fa'apitoa, fale fa'ato'a, fale fa'atau ofisa,

E mafai ona iloa mai le auiliiliga o faʻamaumauga o loʻo tumau pea le atinaʻeina o fale faʻale-aganuʻu.I le taimi o loʻo faʻamoemoeina e faʻaleleia le faʻamaʻi o le lalolagi i le 2021 ma o loʻo faʻavavevave le taamilosaga o le tamaoaiga i totonu o le atunuʻu, o le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o fale masani fale e faʻamoemoe e sili atu ona mataʻutia.

Fale faufale Saina, fale faufale, fale faufale

O le mea moni, o nisi masalosaloga o le a mautinoa lava mulimuli mai: o le maketi e matua tele ma o loʻo faʻaauau pea le tuputupu aʻe, o le fale masani i aso nei o loʻo vevela pea ma e leʻi maeʻa le galu, aisea ua avea ai le fale muamua ma ala sili ona mu i totonu o le alamanuia?O le a le mafuaaga loloto o loo i tua atu?

1.Alamanuia Malamalamaga:Fa'aitiitia le Aufaigaluega Fa'apisinisi i lea tausaga ma lea tausaga

E tusa ai ma faʻamatalaga lautele, o le aofaʻi o tagata faigaluega i fale faʻale-aganuʻu na siitia mai le 11 miliona i le 2005 i le 16.3 miliona i le 2016;ae mai le 2017, o le numera o tagata faigaluega i le alamanuia na amata ona paʻu.I le faaiuga o le 2018, o le numera o tagata faigaluega i le alamanuia na oʻo i le 1,300.sili atu i le 10,000 tagata.

2. Ua mou atu le tufatufaga o fa'amatalaga tau alamanuia

E pei ona fa'aalia i le ata o lo'o i luga, e mafai ona va'aia o lo'o fa'aauau pea ona fa'aitiitia le aufaigaluega.E toafia tagata faigaluega e naunau e ulufale i fale faufale masani i le lumanaʻi?O le tulaga ua fai si pogisa.

E manino lava le faʻaitiitia o le tufatufaga o tagata i lea tausaga ma lea tausaga, ma o loʻo i ai foi le faʻafitauli moni o le faʻaauauina o le soifua matua o tagata faigaluega, ma o fale faʻale-aganuʻu o se pisinisi masani-mamafa mamafa.

I totonu o teuteuga susu masani, o nofoaga teuteu taʻitasi o se aʻoga gaosiga laʻititi, ma o le lelei o oloa e faʻalagolago i le gaosiga o tagata faufale i faiga taʻitasi e pei o le vai, eletise, laupapa, tile, ma le suauu.

Mai le teuteuga masani masani i le teuteuga i luga ole Initaneti lea na tosina atu ai le maketi i nai tausaga talu ai, o le auala na suia moni ai le ulufale mai o tagata faatau maketi (mai luga ole laiga i luga ole laiga), ae o le mea moni, o le faagasologa ma fesoʻotaʻiga o auaunaga e leʻi faia. suiga lelei., O faʻagasologa taʻitasi e faʻalagolago pea i tagata faufale masani, lea e faʻaalu ai le taimi, e tele soʻotaga, faʻaiuga mamafa, ma faiga umi.O nei fa'afitauli fa'ama'i e le'i toe fo'ia.

I lalo o ia tulaga, o le fale faʻapipiʻiina lea e suia saʻo ai le auala o le gaosiga na fausia ai se faʻataʻitaʻiga fou ma le auaunaga.E mafai ona mafaufauina le tele o le faʻalavelave i le pisinisi atoa.

Fale faufale Saina, fale faufale, fale koneteina fale faufale faufale

3. O le mea ua uma ona faiafalepelu o le malamalama alamanuia e faasino i le suiga o alamanuia

O le tele o le aufaipisinisi na asiasia fale ma teuteuga a Iapani na latou faailoa mai o Iapani na fausia fale muamua ma sili atu ona atoatoa nai lo Saina, ma e matua faʻataʻatia tulaga ma faiga faʻatinoga e tusa ai ma tulaga o fale ma tulaga faʻapitoa.I le avea ai o se sosaiete ua matutua i le fusipaʻu e mafuiʻe, o loʻo feagai Iapani ma se faitau aofaʻi o tagata matutua ma le paʻu tele o tagata faigaluega faʻapisinisi e sili atu ona lauiloa nai lo i latou i Saina i aso nei.

I le isi itu, i Saina, talu mai le amataga vave o le atinaʻeina o le taulaga i le 1990s, o le tele o tagata faigaluega mai fafo ua sasaa atu i totonu o le taulaga e tuʻuina atu galuega taugofie mo le teuteuga o fale.I lena taimi, o le tekonolosi faʻapipiʻi na faʻasolosolo i tua, ma e tele faʻafitauli lelei, lea na mafua ai ona faʻagaloina le manatu mo se taimi.

Talu mai le 2012, faʻatasi ai ma le siʻitia o tau o tagata faigaluega ma le manatu o le fausiaina o fale, o le ituaiga faʻapipiʻi ua matua lagolagoina e faiga faʻavae a le atunuʻu, ma o le atinaʻeina o le pisinisi o loʻo faʻaauau pea ona vevela.

E tusa ai ma le Fuafuaga o le "13th Five-Year Plan" Fuafuaga Faʻatulagaina o Fale a le Matagaluega o Fale ma Atinaʻe i Tulaga i tua, e oʻo atu i le 2020, o le a oʻo atu i le 15% le aofaʻi o fale fou i totonu o le atunuʻu.I le 2021, o le a faʻaauau pea ona faʻalauiloa ma faʻatinoina nisi faiga faʻavae fou.

Fale fa'aSaina , fale fa'ameamea

4.Alamanuia Insights O le a le mea ua sauniafale? 

Fale fa'atosina, e ta'ua fo'i o fale fa'apisinisi.I le 2017, o le "Tulaga Faʻainisinia mo Fale Sima Faʻataʻitaʻi" ma "Tulaga Faʻainisinia mo Fale Faʻatulagaina uamea muamua" faʻasalalauina e le Matagaluega o Fale ma le Atinaʻeina o Taulaga-Nuʻu ma faʻamalamalama manino teuteu teuteu, itis O le tuʻufaʻatasia auala faʻapipiʻi e faasino i le faʻaogaina o le mago. auala faufale e tu'u ai vaega totonu o falegaosimea i luga o le saite.

O le teuteuga faʻapipiʻiina o loʻo i ai le mafaufau faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiina o mamanu, gaosiga faʻapitoa, faʻapipiʻiina o le fausiaina, ma le faʻamaopoopoina o faʻamatalaga.

(1) Fausia auala mago o le aloese mai galuega susu e pei o le gypsum putty leveling, mortar leveling, ma le fusipaʻu o loʻo faʻaaogaina i auala teuteu masani, ma nai lo le faʻaogaina o taula taula, lagolago, faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma isi auala e ausia ai le lagolago ma fesoʻotaʻiga fausaga.

(2) O le paipa e vavae ese mai le fausaga, o meafaigaluega ma paipa e le o muai tanumia i totonu o le fausaga o le fale, ae faʻatumuina le avanoa i le va o puipui puipui e ono o fale faʻapipiʻi ma le fausaga lagolago.

(3) Fa'atasiga Vaega Fa'apitoa vaega fa'apipi'iina o le tu'ufa'atasia lea o le tele o vaega fa'asalalauina ma meafaitino i totonu o le tino e tasi e ala i tu'uina fa'apitoa gaosi, ma ausia le fa'amago fau a'o fa'aleleia le fa'atinoga, lea e faigofie ona tu'uina atu ma fa'apipi'i.O le fa'avasegaina o vaega e fa'amamafa ai e ui lava o teuteuga na mua'i fa'apipi'iina o le gaosiga fa'apisinisi, e mana'omia lava le fa'afetauia o fa'auiga fa'apitoa, ina ia 'alofia ai le faiga lona lua i luga ole laiga.

5.Fa'atosinafaleo "falegaosimea mamafa ma nofoaga mama" o le malamalama o alamanuia

(1) Faʻalogo i le tulaga muamua o le mamanu ma le fausiaina.

A'o le'i faia le la'asaga o le mamanu o le fa'aleleia atili lea o mana'oga gafatia mo le tu'ufa'atasia o le fausaga o fale ma teuteuga.Fa'ata'ita'iga o Fa'amatalaga Faufale (BIM) ose meafaigaluega fesoasoani taua mo le fausiaina o mamanu tu'ufa'atasi.Mo pisinisi o loʻo i ai faʻaputuga faʻapitoa i le BIM, o le a mafai ona sili atu ona faʻaalia o latou tulaga faʻatauvaʻa i le faʻataʻitaʻiga o mea teuteu faʻatauvaʻa.

A'o le'i faia le tulaga faufale, fa'asaga fa'atasi ma le fausaga autu.I le auala teuteu masani, o galuega faufale uma e faʻamaeʻaina i luga o le 'upega tafaʻilagi, ae o le teuteuga faʻapipiʻi e vaevaeina le uluai galuega faufale i ni vaega se lua: o le gaosiga o vaega falegaosimea ma le faʻapipiʻiina i luga ole laiga.Pe a faatusatusa i le auala masani.

(2) Mea e sili ona lelei

O le fale faʻapipiʻi e vaevaeina le fale masani i ni vaega eseese, ma o le kamupani teuteu e tuʻuina atu ni filifiliga mo vaega taʻitasi, ma faʻatupuina ai le tagata taʻitoʻatasi i le faʻasalalauga, o le mea lea o le filifilia o oloa e "sili atu".

O vaega o loʻo gaosia i totonu o le fale gaosimea ma faʻapipiʻi i luga ole nofoaga.O le saʻo o le teuteuga e matua faʻaleleia, o le aʻafiaga o aʻafiaga o tagata e faʻaitiitia tele, o le lelei o le teuteuga e faigofie ona faʻamautinoa, ma o le lelei o vaega e sili atu ma sili atu ona paleni.

(3) O le faagasologa atoa e sili atu le siosiomaga ma maloloina.

I le avea ai ma meafaitino, o vaega faʻapipiʻi uma o loʻo gaosia uma ile fale gaosimea, e leai se galuega susu e aofia ai, ma o mea e sili atu le siosiomaga ma sili atu le soifua maloloina.

O le nofoaga faufale e na'o le fa'apipi'iina o vaega, e fau uma e ala ile fau matutu e aunoa ma se gaioiga lona lua.O le mea lea, o le vaitaimi o le fausiaina e matua faapuupuuina pe a faʻatusatusa i le auala masani.O le tulaga lea i le tulaga muamua ma le lona lua o le toefaafouga o faletalimalo o le taulaga, toe faaleleia vave o ofisa, ma le maualuga o le faatauina o fanua ma fale nofomau.O mea lelei mataʻutia, ma mai le vaʻaiga o le faʻaaogaina o le tagata faʻatau i le lumanaʻi, pe a fai o le teuteuga o le fale i le lumanaʻi ma le toe faʻafouina, o mea e faʻafeiloaʻi le siosiomaga, soifua maloloina ma le saoasaoa o le fausiaina e matua lelei, faʻafefea ona le sili atu ona lauiloa i luga. le Tagata Fa'atau?

6.Industry insights vavalo le tele o maketi e sili atu100pilionaUSD

E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga faʻatusatusaga talafeagai, o loʻo faʻatatauina o le fua o le maketi o fale a Saina o le a oʻo atu i le 100 piliona USD i le 2025, faʻatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le 38.26%.

Ole tele ole maketi ua sili atu ile 100 piliona USD.Faatasi ai ma se auala fou faatekonolosi fou, o le a le ituaiga kamupani e mafai ona sili atu i le faagasologa atoa ma taʻitaʻia le atinaʻeina o pisinisi?

E talitonu le alamanuia e na'o pisinisi tetele fa'atasi matulaga maualuga mamanu gafatia (o lona uiga, atunuu, lotoifale, ma alamanuia tulaga-faatulagaina gafatia), mamanu ma R & D gafatia, tekinolosi BIM, gaosiga o vaega ma gafatia tu'uina atu, maagava'a a'oa'oga tagata faigaluega fa'apisinisie mafai ona i ai i lenei fanua.Tulai mai i le ala fou faatekonolosi.

O le mea na tupu, o fale GS o loʻo iai i lenei ituaiga atinaʻe tuʻufaʻatasia.

fale faufale (4)

Taimi meli: 14-03-22