O le Ofisa Feso'ota'i i Beijing o Xiangxi na tu'uina atu le GS Housing "Beijing Employment and Poverty Alleviation Base"

I le aoauli o le aso 29 o Aokuso, na sau ai Mr. Wu Peilin, le Faatonu o le Ofisa o Fesootaʻiga i Beijing o Xiangxi Tujia ma Miao Autonomous Prefecture o le Itumalo o Hunan (lea ua taʻua mulimuli ane o le "Xiangxi"), na sau i le ofisa o le GS Housing i Beijing e momoli atu lana faafetai mai le loto. i le GS Housing Group mo la matou lagolago i le galuega ma le fa'aitiitia o le mativa a le Ofisa o Beijing o Xiangxi ma la matou fesoasoani i tagata faigaluega mai fafo i Xiangxi.

O le susuga ia Zhang Guiping, o le taitaifono o le GS Housing Group, sa auai lava i le taligamalo ma faafeiloai atu i le alii Faatonu ia Wu Peilin ma le aumalaga.

O Mr. Wu Peilin ma lana 'au na o mai i le GS Housing Group e fa'atalanoaina le fa'afaigaluegaina ma le fausiaina o le nofoaga o a'oa'oga faigaluega i Xiangxi, ma fa'amanuiaina ai le GS Housing Group "Beijing Employment and Poverty Alleviation Base of Xiangxi Tujia and Miao Autonomous Prefecture".

I lalo o iloiloga atoatoa, na filifilia ai e le Xiangxi Liaison Office i Beijing le GS Housing Group e avea ma Beijing galuega ma faʻaitiitia le mativa mo tagata faigaluega mai fafo i Xiangxi Prefecture.I lea tulaga, o le GS Housing Group e matua fa'aaloalo lava, o le fa'atuatuaga lea, ae o se matafaioi fo'i.GS Housing e fa'afeiloa'i ma le fiafia le to'atele o tagata su'e galuega i Xiangxi e o mai i le kamupani mo galuega.O le a tu'uina atu e le GS Housing ia i latou galuega talafeagai ma fa'amautinoaina i latou i le lelei, aia tatau ma mea e fiafia i ai, ma fa'atino tiute fa'apisinisi.

be8bfcf6

Ce uiga io lenu'u

A'o tulituliloaina tupe mama a le kamupani, o le ta'ita'ifono o le GS Housing group, Mr. Zhang Guiping, e sili atu lona gauai atu i le faia o le taulamua e faatino ai matafaioi lautele.

E popole o ia i lona nuu, ma saunia toeitiiti 500 galuega mo tagata faigaluega mai fafo i lona nuu, ma 1,500 tagata sa faigaluega muamua ma mulimuli ane.

E tumu o ia i le naunautaiga e fafagaina lona nuu, toe totogi le sosaiete, fesoasoani i tagata matitiva o tagata faigaluega mai fafo i lona nuu ina ia maua galuega sologa lelei, ma fesoasoani ia i latou e faʻateʻa ese le mativa e ala i le taʻavale a pisinisi.

E le'i galo ia te ia lona uluai faamoemoega, e teu pea i lona mafaufau le misiona a le atina'e, ma le iloa lelei o tiute fa'aagafesootai, ma, e pei lava o taimi uma, vavalalata vavalalata le atinaʻeina o le atinaʻe ma galuega ma faʻaitiitia le mativa, ma maua ai se lagolago malosi mo le faʻaitiitia o le mativa. i Xiangxi Prefecture.

Aua le fefe i le auala umi i luma, pipii i le fatu o le faavae o tagata.O le susuga ia Zhang Guiping ua naunau e fausia se “auala laupapa” i le va o fale o le GS ma Xiangxi, fausia se “tulaga faigaluega” mo tagata faigaluega mai fafo i lona nuu, ma faataina se “auala faigaluega” mo le manuia lautele o tagata o le nuu.

E le mapu i luga o le laina

I le avea ai o se sui o le fale GS, o tagata faigaluega mai fafo Xiangxi e filiga ma totoa, fa'afitia ma amio pulea, ma faia sao e le mafaagaloina i le atina'eina o le GS Housing.

I le 2020, i le amataga o le Covid-19, o tagata faigaluega mai fafo i Xiangxi Prefecture i GS fale, e tusa lava po o le a lo latou saogalemu patino, faatoilaloina le pulea o taavale, meaai le lelei ma mea e nonofo ai, galuega mamafa faanatinati, taimi faigata, ma le lamatiaga o faʻamaʻi. puipuiga ma le pulea i lenei taua faasaga i le puipuia ma le puleaina o faamai.I tulaga o faigata maualuga, matou vave faʻapotopoto ma faʻanatinati i le laina pito i luma e faʻatino galuega faʻapipiʻi.I totonu ia i latou, e mafai ona e vaʻaia le agaga maualuga ma tauiviga o tagata GS fale!

I le avea ai ma maatulimanu o le atinaʻeina o pisinisi, o tiute faʻaagafesootai o le faʻavae lea mo se kamupani e nofo ai.I lalo o le masani fou o le tamaoaiga, naʻo le faʻatinoina o tiute faʻaagafesootai e mafai ai e atinaʻe ona faʻalauteleina le tamaoaiga ma agafesootai atinaʻe ma fausia se lumanaʻi lelei faʻatasi.

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻataunuʻuina e le GS Housing le matafaioi faʻasolopito na tuʻuina atu e le vaitau fou, ma le lagona o le "Ou te faʻamoemoe o loʻo tumu tagata uma ma mafanafana", i lalo-i-le-lalolagi e manuia ai tagata, ma ave le taulamua e fai. tiute fa'aagafesootai.


Taimi meli: 01-09-22